Velkommen vores ny hjemmeside
Velkommen vores ny hjemmeside

Velkommen til en helt ny hjemmeside

Af Anonym (ikke efterprøvet)
25.09.14
Vi har lavet en helt ny hjemmeside, som gør det endnu lettere for dig at finde det, du søger.

Søgefeltet skulle være til at finde
Søgefunktionen er en af hjemmesidens vigtigste funktioner. Derfor har vi sørget for, at funktionen er god, og at søgefeltet er til at finde øverst på siden. Når du har søgt f.eks. på en titel eller en forfatter, får du et resultat, som du kan filtrere. Du kan f.eks. vælge, at resultatet kun skal indeholde bøger fra 2010 under emnet kærlighed. Filtrene kan slås til og fra i hjemmesidens venstre side, efter du har søgt.

Kontakt biblioteket, hvis du har problemer med at finde det, du søger.

Lånerstatus og indstillinger under "Min konto"
Under "Min konto" kan du nemt holde øje med, hvad du har lånt, og hvornår du skal aflevere eller forny dine lån. Du kan også se dine reserveringer og dit nummer i reserveringskøen. Under "Min konto" finder du også din brugerprofil, hvor du selv nemt kan rette dine oplysninger, hvis du f.eks. skifter adresse eller mobilnummer. Skulle du få en bøde, kan du betale den online med dankort under "Min konto". Vil du gerne have besked, et par dage før du skal aflevere, så kan du tilmelde dig SMS eller emailservices. Du finder også andre forskellige indstillinger under "Min konto". Du kan f.eks. bestemme på hvilket bibliotek, du vil afhente dine reserveringer, eller hvor længe du maksimalt vil vente, hvis der er meget lang reserveringkø på en bog, du har reserveret.

Log ind og få adgang til "Min konto" i hjemmesidens øverste højre hjørne.

Virker også på tablet og smartphone
Vi har designet hjemmesiden, så den fungerer optimalt på tablets og smartphones. Siden indretter sig automatisk efter skærmstørrelsen på den enhed, du bruger. Det gør hjemmesiden meget let at bruge, uanset om du f.eks. ligger med iPad'en i sofaen, står med mobilen på perronen eller sidder ved spisebordet med din pc. Vi har forsøgt at fremhæve de funktioner og informationer, der er vigtigst for dig, og vi har lavet knapperne, så du let kan ramme dem med fingererne, når du bruger tablet eller smartphone.

Anbefalinger: Hvad skal du læse næste gang?
Vi vil rigtig gerne inspirere dig til din næste læseoplevelse. Derfor laver vi en række anbefalinger til dig på baggrund af de genrer, som du holder mest af. Under "Anbefalinger" kan du f.eks. vælge romaner, hvorefter vi præsenterer de nyeste bøger for dig og dem, som er mest relevante. Har vi f.eks. et foredrag med en aktuel romanforfatter, præsenterer vi det også for dig her.

Gå til Anbefalinger

Det sker: Overblik over arrangementer, aktiviteter og IT-kurser
Vi afholder en lang række foredrag, aktiviteter for børn, IT-kurser og workshops på biblioteket. Under "Det sker" kan du få overblik over alle arrangementerne. Listen kan du filtrere, så du f.eks. kun ser en liste med foredrag, der foregår på Langå Bibliotek eller børneaktiviteter på Hovedbiblioteket osv. Det er også under "Det sker", at du kan købe billetter og tilmelde dig arrangementer.

Gå til Det sker

Vi tilbyder: Alt det, vi har til dig
Vi har så mange tilbud til dig. Derfor har vi lavet en hel side, hvor alle vores tilbud og services er samlet. Under "Vi tilbyder" finder du alle bibliotekets faciliteter, tilbud om læseklubber og IT-kurser, online tjenester og  meget mere.

Gå til Vi tilbyder

Info: Alle de praktiske informationer 
Vi har forsøgt at samle alle relevante informationer under "Info". Her håber vi, at du kan finde svar på alle dine spørgsmål, uanset om det handler om åbningstider, kopimaskiner, åbne biblioteker eller noget helt fjerde.

Gå til Info

Fejl på vores nye hjemmeside
Vi har desværre konstateret et par fejl, som vi endnu ikke kan løse. Vi har f.eks. opdaget, at du ikke kan logge ind på tablets fra Samsung, når du bruger deres standard internebrowser. Derfor må du installere browseren "Chrome", som du finder i Google Play, hvor du henter apps.