Læsedyst
Læsedyst

Vær med i Den Store Læsedyst på Randers Bibliotek

04.09.19
Svend Brinkmann og Sebastian Klein kickstarter "Den Store læsedyst" på Randers Bibliotek

Hvis du er vild med at læse og samtidigt også er vild med at dyste, så har vi på Randers Bibliotek en rigtig god nyhed til dig og din familie.

I september måned skydes projektet "Den Store Læsedyst" igang hvor børn og voksne sammen dyster om læsning og læser på livet løs.

Deltag i sjove læseudfordringer som "Byg en hule, og læs i den", eller hvad med: "Læs højt for din kat eller bamse"?

Læsedyst

 

Kom med til kick-off-arrangement på "Den Store Læsedyst" med Sebastian Klein og Svend Brinkmann d. 28. september kl. 11-13

Sebastian Klein kommer og fortæller om ”Verdens 100 farligste dyr” og om hvordan spændende fagbøger kan være med til at skabe læselyst og læseglæde.

Biblioteket får også besøg af Svend Brinkmann som bliver interviewet om sin nye skønlitterære bog: "Hvad er et menneske"? I bogen kommer læseren med på en ung mands dannelsesrejse og får faglitterære/filosofiske pointer sat i en skønlitterær ramme.  

Med disse to gode forfattere i ryggen får vi skubbet gang i læseudfordringen ”Den Store Læsedyst”, der løber fra 28.september-26. oktober

Læsedyst

 

Der vil være 2 læseudfordringer: 1 målrettet Junior 6-11 år og 1 målrettet young 12-16 år. Der vil blive trukket lod om biografbilletter blandt alle der deltager.

Følg Instagram-profilen @denstorelæsedyst og tag billeder af jer selv mens I læser. Del jeres fotos på Instagram med #denstorelaesedyst og se hvordan andre læsedyster.

Mød op til arrangementet d. 28. september kl. 11, mød forfatterne og få læseudfordringer til hele familien og goodie-bag med inspirerende materiale. Arrangementet er for børn og unge fra 6-16 år og deres voksne og det foregår i Pyramiden på hovedbiblioteket.

Du kan bestille billetter til arrangementet her: https://randersbib.dk/arrangementer/boern/den-store-laesedyst-med-sebastian-klein-og-svend-brinkmann 

Materialer