Coronainfo
Coronainfo

Information om COVID-19

22.09.20
Opdatering d. 22. september: Der er ingen ændringer på Randers Bibliotek i forbindelse med Statsministerens pressemøde fredag d. 18. september.
Hvad kan man på Randers Bibliotek? Hvilke forholdsregler skal man tage? Må man overhovedet besøge de ubemandede biblioteker og Bogbussen?
Bliv klogere på hvordan Randers Bibliotek håndterer Covid-19.

Randers Bibliotek følger det regelsæt, der udsendes fra Randers Kommune vedr. sundhedsfaglige retningslinjer for COVID-19.

Du er meget velkommen til at benytte dig af alle bibliotekernes tilbud, så længe afstandsmarkører overholdes, og den opsatte håndsprit anvendes. Vi har ligeledes sat plexiglas op ved alle betjeningssituationer. Når du får hjælp af personalet i biblioteksrummet, så husk at at overholde afstandskrav.

Alle vores selvbetjente biblioteks-filialer: Randers Bibliotek Syd, Randers Bibliotek Øst og Langå Bibliotek er åbne for besøg fra kl. 8.00-22.00. Vær særlig opmærksom på at benytte håndsprit samt at overholde afstandskrav. 

Generel information 

På Randers Bibliotek følger vi myndighedernes retningslinjer, og vi henstiller til, at vores besøgende også følger anvisningerne om god afstand, afspritning af hænder mv., Vi har sørget for tydelig skiltning på alle vores biblioteker og i Bogbussen, så du kan trygt besøge os for at få hjælp til inspiration eller til at aflevere og hente materialer.

Husk, at hvis du føler dig syg, så skal du lade være med at besøge biblioteket. 

I alle vores børnebiblioteker har vi pakket legetøjet væk, og det er desværre ikke muligt at benytte det p.t.