Tekst: Hvem er din helt

Vi kårer månedens helt

14.02.23
Randers Bibliotek har tema om helte og skurke i foråret 2023, og hver måned frem til sommer kåres månedens helt ud fra nomineringer på facebook og instagram.

En helt kan være en kollega, et familiemedlem, en lærer fra folkeskolen, en tilfældig fremmed eller måske en fiktiv figur, der har inspireret os og hjulpet os med at finde vores vej i livet.

Man kan nominerer sin helt ved at kommentere på opslagene på bibliotekets facebook og instagram eller ved at sende en mail med nomineringen til mhq@randersbib.dk. Når månedens helt er kåret, sender Randers Bibliotek en buket blomster, hvis det kan lade sig gøre - det er så svært at finde Batmans adresse ...

Hvis du ikke kan få nok af helte og skurke, kan du besøge Randers Bibliotek og se udstillingerne eller deltage i foredrag om emnet. Vi anbefaler blandt andet vores gratis foredrag om Helte og Skurke i kulturen ved Martin Minka Jensen og Skurken - heltens bedste ven ved filmekspert og forfatter Jacob Krogsøe. 

Du kan også finde dit helte- og skurkenavn med hjælp fra plakaterne på bibliotekerne i Randers via opslaget på facebook.