unge læser
7 gode bøger

Top 7 bøger for unge

10.11.21
Syv mega gode og aktuelle bøger for unge.

21 måder at dø 
For unge over 14 år. Stella og Amalie er bedste veninder. De bliver uvenner, og Stella blive udsat for så meget mobning fra Amalie og de andre i klassen, at hun overvejer at begå selvmord. 
 
En af os lyver  
For alle krimiinteresserede over 15 år. Fem unge High School elever er til eftersidning. En af dem bliver myrdet. De resterende fire havde alle et motiv til at slå ham ihjel, men hvem gjorde det?

Valget 
For unge over 14 år. Zenia er idealistisk ungdomspolitiker, men hun stilles overfor et svært dilemma. Vil hun forsøge at lave en bedre verden gennem hendes politiske arbejde, eller vil hun hjælpe en flygtningepige og bryde loven?

Hitman 
For krimiinteresserede over 12 år. Andreas får en noget anderledes konfirmationsgave: en sort Sako TRG-22 snigskytteriffe samt beskeden om, han kan vælge at blive lejemorder som faderen – eller risikere at blive slået ihjel af faderens fjender. 

Jernprøven 
For alle fantasyelskere over 12 år. Callum skal til optagelsesprøve på troldmandsskolen. Hans far opfordrer ham til at dumpe, da han selv har afskrevet magi efter Callums mors tragiske død. Callum gør sit værste – og består. 

Hvis det er os 
For alle over 14 år, der er vilde med romantik.  Sød, sjov og romantisk kærlighedshistorie om 2 unge mænd, en masse dates og forviklinger, og fordelen ved gode venner og støttende familiemedlemmer.

 Bare spille bold 
For alle sports- og fodboldinteresserede over 13 år. Fredrik spiller fodbold på højt niveau. Han er splittet mellem sine fraskilte forældre. Hans mor vil have, han gør sin skole færdig, men hans far vil, at Fredrik satser alt på fodbold. 

Tags