Sommerbogen/Sommerbanko 2022

Sommeren er ovre os - og vi skyder endnu engang sommerlæsningen i gang! Skriv 3 anmeldelser og vind is til dig selv eller din familie

Bibliotekerne har som altid en masse bøger - og dem bliver der rig mulighed for at læse her i sommerferien. Men det skal jo altså også være sjovt. Så ikke nok med, at du kan udfylde en "bankolæseplade" med hvor og hvordan, du læser, så kan du faktisk også få en is for din indsats. 

Vi har to forskellige målgrupper:

3- 8 år: Sommerlæsebanko
Vi har en sej læsebankoplade, som du og din familie skal udfylde og komme og aflevere på Randers Bibliotek. Så får I alle en is - I har jo arbejdet sammen. 

6-15 år: Sommerbogen 
Her er der også en læsebankoplade, men på bagsiden kan du også skrive 3 anbefalinger. Her er det kun dig, der vinder isen - det er jo dig, der har gjort alt det hårde arbejde! Samtidig er sommerbogen en national indsats og løber af stablen fra 10. juni til og med 20. august. Her er hovedpræmien, at du kan vinde muligheden for at tømme en boghandel på 5 minutter!

Hvorfor skal jeg læse i ferien?
# tip 1: Fordi forskning har vist, at hvis du holder læsningen ved lige i ferien, er det ikke så hårdt at komme i gang efter ferien igen.

# tip 2: Det fede ved ferielæsning er jo lige netop, at det ikke er en bog du SKAL læse, men én du selv har valgt, og som du synes er spændende.

# tip 3: Det behøver ikke være en fysisk bog. EreolenGO har lige så mange fede ebøger.