Sangen om Randers

Sangen Om Randers Final 20210813.mp4

"Sangen om Randers"

11.03.21
Sammen med kommunens børn og unge vil Randers Bibliotek, Randers Musikskole og Randers Stadsarkiv præsentere en helt ny sang om Randers.

Det sidste år har for mange været præget af corona, hjemmeskole og nedlukning. ”Sangen om Randers” skal ikke handle om disse triste ting. ”Sangen om Randers” skal handle om glæde, håb, bekymringer, dagligdag, fest – alt det, vi drømmer om, glæder os til og håber på.

Vi vil gerne have skoleelever fra 0.-10. klasse til at bidrage til sangen ved at indsende bidrag i form af:

  • ord
  • vers
  • linjer
  • rim
  • digte

Vi vil sidst på foråret sammenskrive det indsendte materiale til en splinterny sang, som vil være færdig efter sommerferien. ”Sangen om Randers” skal indspilles professionelt, og vi vil lave en fed video. Herefter skal sangen udbredes, og i Spil Dansk Ugen laver vi et brag af en koncert i Kulturhuset lørdag d. 6.11.2021 kl. 15, hvor ”Sangen om Randers” synges af børnekoret Pixie Notes med rockband samt Randers Kammerorkester, dirigeret af David Riddell.
Elevernes bidrag gemmes for eftertiden af Randers Stadsarkiv.

Send eller del elevernes bidrag på sangenomranders@gmail.com inden den 1. juni 2021. Send os endelig en mail på ovenstående adresse, hvis I har spørgsmål.

Vi tror, det vil blive stort – og give et godt fællesskab i Randers.

Projektet er et samarbejde mellem Signe Winther Brinkmann og Peter Elmelund fra Randers Bibliotek, Lene Johnsen fra Randers Musikskole og Tina Knudsen Jensen fra Randers Stadsarkiv.