Medarbejdere på Randers Bibliotek med armene i vejret

Randers Bibliotek er nomineret til byens bedste familie- og kulturoplevelse

20.01.23
Hovedbiblioteket i Randers er nomineret i kategorien ”Familie- og kulturoplevelse”, når randrusianerne skal kåre ”Byens Bedste” inden for 12 kategorier. Man kan afgive sin stemme frem til mandag d. 20. februar 2023.

Randers Regnskov, Operaen, Værket og Hovedbiblioteket i Randers er nomineret til prisen som ”Byens Bedste Familie- og Kulturoplevelse”. Det er Amtsavisen og Randers Onsdag, der står bag konkurrencen, og nu er det op til randrusianerne at stemme på deres favorit.

”Vi er meget stolte af vores nominering i en kategori med nogle utrolig stærke kandidater. Randers er en by med et overvældende udbud af familie- og kulturoplevelser, og det er stort at blive regnet blandt de bedste”, siger Lone Engel Westphall, bibliotekschef i Randers Kommune, og tilføjer:

”Vores nominering vidner om, at biblioteket i dag er kendt som et sted, der leverer spændende og relevante kulturoplevelser til borgerne – store som små. Derfor er det også en anerkendelse af det store arbejde, som medarbejderne gør sig umage med at levere til borgerne hver eneste dag. Uden dem kunne det jo ikke lade sig gøre”.

Der er 12 kategorier i konkurrencen og fire nominerede inden for hver kategori. Man kan afgive sin stemme frem til mandag d. 20. februar 2023. Vinderne modtager deres priser ved et stort awardshow i Ridehuset ved Værket torsdag 23. februar.

Stem på din favorit her.