Findebøger
Find det hele i findebøgerne

På opdagelse i findebøgerne

23.03.23
Elsker I at gå på opdagelse og bruge hovedet? Så hop ind i nogle af de nye findebøger, hvor I kan lede efter Holger, rumpøller, dyr og ting på bondegården, i havet og mange andre steder.

 

Søg og find på bondegården

Tag med på besøg på en bondegård og gå på opdagelse i svinestien, i stalden, i hønsehuset og mange andre steder. Anbefales fra 3 år.

Kom med ud i naturen

Maria skal med sin familie på vandretur ud i naturen. Tag med og gå på opdagelse i de mange myldrebilleder. Anbefales fra 3 år.

Hvor er rumpøllerne?

De sjove rumpøller fra det ydre rum har invaderet Jorden. Prøv at se, om du kan finde dem i Paris, på skaterbanen, på markedet og flere andre steder. Anbefales fra 3 år.

Træhyttefinalen

Æstetisk smuk myldrebilledbog om en trane der rejser rundt i verden, for at besøge deltagerne i en stor træhytte-konkurrence. Hvilken hytte synes du skal vinde? Anbefales fra 5 år.

Kom med på en dykkertur i havet

Flot fakta- og findebog om dyr og planter i havet. Anbefales fra 5 år.

Find Holger - kloden rundt

Findebog med Holger om hans yndlingsrejsedestinationer, som han genbesøger. Anbefales fra 6 år.

Mindcraft - find creeperen

Gå på opdagelse i Minecraft-universet. Hjælp fem modige eventyrere med at finde de mange mystiske mobs. Billedbog for børn i alderen 6-12 år

50 overraskelser i hestenes land

Underholdende finde- og opgavebog, hvor man selv vælger historiens forløb, når man besøger et hestestutteri. Anbefales børn fra 5 år, der synes, det er sjovt at være en aktiv del af fortællingen.

Oprindeligt skrevet af lineh, Aalborg Bibliotekerne.

Materialer