Hanne Skjødt Sønderholm

Hanne er kåret til månedens helt

24.02.23
Pædagogmedhjælper Hanne Skjødt Sønderholm fra Platangårdens Vuggestue er kåret til månedens helt af brugerne af Randers Bibliotek. Kåringen sker i anledningen af bibliotekets tema om Helte og Skurke.

”Hvem er din helt?” Sådan spørger Randers Bibliotek sine følgere på facebook og instagram i forbindelse med temaet Helte og Skurke i foråret 2023. Den første vinder af titlen blev Hanne Skjødt Sønderholm, der arbejder som pædagogmedhjælper i Platangårdens vuggestue i Randers.

”Hun er uden sammenligning det mest nærværende, omsorgsfulde og hjertevarme menneske, man kan få sit barn passet af. Hun er så oprigtig i sin tilgang til børnene, og hun er elsket af alle forældrene”, skrev Cille Sommer, der nominerede Hanne til titlen som månedens helt i februar 2023.

Cille Sommer er mor til et af børnene på Hannes stue, og ifølge hende var der ingen tvivl om, at Hanne fortjente titlen.

”Det er den bedste anerkendelse, man kan få, når det kommer fra forældrene”, sagde en rørt Hanne Skjødt Sønderholm, der blev overrasket med en smuk buket blomster og beviset på den fine titel på sin arbejdsplads, hvor hun har mødt både børn og forældre med åbenhed og smil i 12 år.  

Randers Bibliotek kårer også månedens helt i marts, april og maj 2023. Alle kan nominere deres helt via kommentarer på opslagene om temaet på facebook og instagram eller via mail mhq@randersbib.dk. Man kan læse mere om temaet Helte og Skurke på bibliotekets hjemmeside.