kor korby randers fællessang sang musik

Fem gange fællessang med Korby Randers

25.02.21
Vi kan ikke være fysisk sammen, og derfor bidrager Korby Randers nu til online fællesskaber med fem gange virtuel fællessang fra 1.-5. marts.

Som led i, at en række kulturinstitutioner og foreninger sammen med Randers Kommune arrangerer en række online begivenheder for at fremme fællesskabet, vil Korby Randers tibyde fem gange virtuel fællessang fra 1.-5. marts 2021 – hver dag kl. 16.30. Her kan alle blot gå ind på facebooksiden for Randers Bibliotek og være med.

Og til online fællessang er det nødvendigt at have et kor at synge sammen med. Derfor lavede Korby Randers tirsdag 16. februar en lang række optagelser med kormedlemmer fra Korby Randers.

”At synge sammen er en helt særlig oplevelse. Vi forventer ikke, at det er muligt at mødes mange i starten af marts, og derfor vil vi gerne tilbyde online fællessang til alle, som har lyst Det bliver sjovt, i fællesskab og en kæmpe opgave som vi gerne påtager os,” fortæller Peter Sabroe, koordinator på fællessang og bestyrelsesmedlem i Korby Randers.

Tirsdag 16. februar blev en intens optage-dag af sange som Godmorgen lille land, Den blå anemone, Lyse nætter, Åbent landskab. I alt er der 35 sange på programmet.

Uge 9 plejer at være Korby Randers Uge, som slutter med Kulturhusdagen, hvor flere kor plejer at medvirke.
Kulturhusdagen 2021 bliver også meget anderledes – i år bliver uge 9 med virtuelle arrangementer.

Virtuel fællessang med Korby Randers er et samarbejde med Randers Kommune og Randers Bibliotek.