Drenge læser serier
Læs en serie i din ferie

En god serie til din ferie

20.06.22
Vi anbefaler gode serier til de 9-12 årige børn, som kan læses eller lyttes i sommerferien.

Den ene side tager den anden og alt for hurtigt er bogen slut. Men heldigvis kan du fortsætte serien i laaaang tid. En hel sommerferie faktisk. 

Carag og hans venner er hamskiftere eller changere. Det vil sige, at de både er menneske og dyr. De går på kostskolen Clearwater High, som er for både rovdyr og byttedyr. Det skaber spændinger mellem eleverne! Forfatter Katja Brandis er supergod til at skabe spænding på siderne, så man bare må læse videre og videre og videre! 
"Woodwalkers"-serien på 6 bind efterfølges af "Woodwalkers and friends"-serien og "Seewalker"-serien.

MÅL!-serien er på 20 bind foregår i Milano. Den handler om Tommi, som går på ungdomsholdet. Den handler om de vigtige kampe, træningen og gode venskaber. Bøgerne er beriget med tegneseriersekvenser og gode illustrationer, som man selvfølgelig ikke kan få glæde af i lydbogsudgaven. 

Dagbogsserier er et hit. Måske fordi man kan komme rigtig tæt på hovedpersonen. Nikkis dagbøger hyleskægge og fuld af tegninger og skriblerier. Nikki skriver om skolen, om veninderne og alt det pinlige og kiksede, hun kommer ud for. Der er foreløbig 14 bøger i serien. 

Koldt blod-serien består af foreløbig 32 bind fyldt med spænding og uhygge. Tobias og hans venner er hovedpersonerne i disse korte krimier. Her kan du møde alt fra børnelokkere til kriminelle hashhandlere. Det er tynde bøger med tegninger undervejs, så man hurtigt kan komme igennem dem. Lydbøgerne varer lidt over en times tid at lytte til. 

Denne kortere serie på bare 4 bind er en sjov superheltefortælling. Magnus Løvenskjold kommer fra en familie af superhelte, men efter et biluheld kommer han i kørestol og kan ikke bestå optagelsesprøven til superhelteskolen. Alternativet er superskurkeskolen, men kan Magnus være ond?