Peter, Inger og Marie

Eftermiddagssang i verdensmålenes tegn

13.04.23
Onsdag d. 26. april inviterer Randers Bibliotek til eftermiddagssang med fokus på verdensmålene. Det er sange fra den nye højskolesangbog med temaer fra de 17 verdensmål, der står på programmet.

I uge 17 er der fokus på FN’s 17 verdensmål i hele landet. I den anledning har bibliotekets musiske sjæle dykket dybt i Højskolesangbogen og fundet en god håndfuld sange, der hver især handler om et eller flere af verdensmålene.

”Vi skal blandt andet synge Piet Heins ’Du skal plante et træ’, som handler om at gøre en god gerning, der rækker ud over vores eget liv og lever videre, når vi er væk. Temaet passer samtidig til verdensmålene fra 13 til 15 om klima, livet i havet og livet på land”, fortæller Peter Elmelund, biblioteksmusikant på Randers Bibliotek.

Klassikere som ’Jens Vejmand’, ’Op al den ting’ og ’Du satte dig selv i de nederstes sted’ er også på den musikalske menu. To af bibliotekets sangfugle, Inger Nygaard Kaad og Marie Garsdal Brøsted, synger for, og Peter Elmelund akkompagnerer.

Alle, der har lyst, kan møde op og være med onsdag d. 26. april kl. 16.30 til 17.15 under glaspyramiden i midten af Hovedbiblioteket. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.