Børn anbefaler bøger

Dét skal du læse! – 6. klasse anbefaler

10.11.20
Dét skal du læse! – 6. klasse anbefaler

Kan det nogen gange være svært, at finde en bog du har lyst til at læse? Er der alt for mange at vælge mellem? Eller trænger du måske bare til en god portion inspiration? Så kig med her, når 5 elever fra 6. klasse på Forberedelsesskolen anbefaler gode bøger, de har læst!

Sæt dig godt tilrette og tag et kig. Måske venter inspirationen til din næste læseoplevelse lige her når …

Andrea fortæller om Jesper Wung-Sungs Zam, hvor zombier og mennesker lever side om side. Her bliver Zam smidt ud af skolen, da han har bidt en klassekammerat og nu jagtes han af Blå Himmel, en gruppe der forsøger at udrydde alle zombier.

… eller når du lytter til Mia, der fortæller om efterfølgeren Zam bider igen, hvor Zam og vennerne Oscar og Emil begiver sig ud på en farlig rejse for at nå zombieparadiset Z-land – tæt forfulgt af Blå Himmel og deres hvide hunde.

… eller måske er det Viktor, der fanger dig, når han fortæller om Wimpy Kid 14 – Under ombygning, hvor den uheldige Greg Heffly og hans familie på sjov og skør vis render ind i en masse problemer, da de beslutter sig for at sætte deres hus i stand. 

… eller når Kristoffer fortæller om Søren Jessens spændende og nervepirrende bog Liv på spil, der med et strejf af sci-fi viser, hvad der kan ske, når de forkerte får fingre i et mystisk computerspil, der kan styre hele verden.

… eller måske er det Cornelia, der vækker din læselyst, når hun fortæller om Det gyldne kompas. En bog fuld af fantasy og spænding, hvor den forældreløse, 11 årige Lyra bevæger sig ud på en farlig mission for at opklare et mysterium.