booktok
Bøger fra #booktok

Bøgerne fra BookTok

19.09.22
Bedste #booktok bøger

 

 

Yes, unge mennesker læser som aldrig før!

Under hashtagget #booktok på TikTok  kan man lige nu se en kæmpe tendens for at unge læser masser af bøger - og gerne på engelsk. 
Og hvilke bøger læser de så? 

Hoover, Hoover, Hoover
Den amerikanske forfatter Colleen Hoover har fået en kæmpe opblomstring over hele verden med sine følelsesladte og romantiske romaner. Brugerne på TikTok laver videoer hvor de grædende reagerer på hendes bøger og nogle brugere har endda lavet live-sendinger midt under deres læsning, hvor tårerne triller. Med andre ord: Folk kan ikke få nok af Hoover - så måske er du den næste som skal fængsles i sofaen med en god bog? 

Vi har Hoover-bøger på engelsk, og resten af hendes bøger findes også på dansk her.

Store forelskelser
Alice Oseman's graphic novel-serie 'Heartstopper' skal også nævnes. Tv-serien har givet bog-serien et massivt boost. Heartstopper er en hjertevarm og hjerteknusende fortælling om ung queerkærlighed og om at finde sin plads i verden. 

Krimi
Bøger med ægte mordmysterier hitter også. Sagen er lukket. Morderen er fundet - eller er han? Serien 'A good girl´s guide to murder' er et godt eksempel på en pageturner med spænding og twist plots for alle pengene. 

Vi har indkøbt mange flere af de ungdomsbøger som er særligt populære lige nu. Se hvilke herunder og bestil dem før de er revet væk.

Materialer