Vinterbogen 2019

Af Anonym (ikke efterprøvet)
30.01.19
Vinterbogen i vinterferien på Randers Bibliotek 28. januar – 28. februar 2019

I vinterens store læselyst-kampagne Vinterbogen – en søsterkonkurrence til Sommerbogen - er der fokus på at dele sin begejstring for gode læseoplevelser. Du kan lave en begejstret anmeldelse på skrift eller video, måske en bookface, der viser hvor meget, du elsker netop denne bog - eller tegne noget fra deres yndlingsbog.

I Randers Kommune deltager flere glade skoleklasser i læselystkampagnen, hvor klasserne kæmper om at vinde et forfatterbesøg, fede præmier på Biblo.dk eller en tur i biografen doneret af Randers Bibliotek til den klasse, der læser flest bøger pr. elev.

Hvis dit barn deltager i Vinterbogen med deres klasse, eller bare mangler gode idéer til bøger, tegneserier, spil eller film, de kan se i ferien, står vores dygtige medarbejdere klar til at rådgive og vejlede med spændende titler og friske idéer.

Det er også muligt at deltage som enkeltperson på Biblo.dk, hvor der udloddes en daglig bogpræmie til en heldig vinder. Yderligere information om Biblos konkurrence kan findes her

Link til bibliotekets arrangement