Den store Bastian
Den store Bastian

Pas på den store Bastian på Randers Bibliotek

06.05.15
Søde børn har intet at frygte, mens de slemme af slagsen må være mere forsigtige. Lørdag den 9. maj opfører de ældste elever fra teaterskolen Kastali'a nemlig deres version af den grusomme børnebog ”Den Store Bastian”.

Artige børn er gode børn, mens uartige børn får som fortjent. Så rens dine negle, red dit hår, spis op og lad være med at vippe på stolen. For ellers kommer den store Bastian!

Sådan er moralen i børnebogsklassikeren ”Den store Bastian” fra 1845, og selvom bogen har langt over 150 år på bagen, så er historien om den store Bastian stadig fyldt med en frydefuld gru og gysen, der kan henrykke både store og små. I bogen møder vi både den kræsne Mads, der må dø af sult, Saksemanden, der klipper suttefingrene af pattebørn og Jette, der leger med tændstikker og ender som aske.

Det er hold 78 fra Teaterskolen Kastali'a, der kommer med deres fortolkning af den gamle børnebog, og det går ikke stille af sig i denne surrealistiske og gruopvækkende teaterforestilling for hele familien. Forestillingen indeholder ti små fortællinger, som på hver deres måde fortæller, hvordan børn bør opføre sig - sat ind i en teatermæssig ramme, hvor publikum bliver draget ind i en verden af musik og fysik, rim og remser.

Forestillingen egner sig til børn fra 9 år og opefter, og foregår lørdag den 9. maj kl. 11.00. Arrangementet er gratis og uden tilmelding - du møder bare op på Hovedbiblioteket.