Kærlighed tweens
Kærlighed tweens

Den første forelskelse

01.03.17
Drømmer du om en kæreste, er du hemmeligt forelsket - eller har du allerede mødt den eneste ene, den altopslugende kærlighed?

Måske er du lidt forvirret, synes du er lidt anderledes og har brug for at blive lidt klogere på den dér kærlighed. Jeg har samlet nogle gode pigebøger for tweens om pigeliv, den første forelskelse og kærlighed. Rigtig god læselyst - og held og lykke med kærligheden.

Kæreste-Krise af Louise Roholte
Michelle på 13 år burde være lykkelig. Hun er både blevet faster og kæreste med den lækre Oliver. Men hvorfor vil han kun se hende, når de er alene, og hvorfor vender hendes bedste veninde hende ryggen? Bogen er både sjov og alvorlig, og den kan læses af piger fra 11 år.

Mia & Marcus af Thomas Halling
Mia er flyttet til en ny by og har det ikke godt. I skolen møder hun den utilpassede og småkriminelle dreng Marcus. På trods af forskelligheder viser det sig, at de kan hjælpe hinanden. Bogen er delt op i to dele; den ene del fortælles af Mia, den anden fortæller af Marcus. Jeg kan anbefalen bogen både til piger og drenge fra 10 år.

Se mig nu af Sandra Schwartz
Evas lillebror har fået kræft, og Evas bedste veninde har fundet sig en anden veninde. I det hele taget føler Eva sig ret overset og har svært ved at finde ud af sine følelser. Men så møder hun en sød fyr. Mon han ser hende, og kan Eva finde sit ståsted igen? En alvorlig, men også meget sjov bog. Den kan læses af både drenge og piger fra 12 år.

Mig og Alexander af Line Kyed Knudsen
Sofie er hemmeligt forelsket i Alexander, men det er hendes veninde Ida, der er kæreste med ham. En dag lærer Alexander Sofie at kysse, og så ændrer noget sig ... . Hvis du kan lide bøger om kærlighed og venskab, kan jeg klart anbefales den her bog :-)

Alt om at være pige af Camilla Wandahl
Hvor fedt er det lige, at ens bryster ikke gider at vokse, og alle andre får menstruation før én selv? Ida går i 7. klasse og venter utålmodigt sammen med bedsteveninden Esther. Bogen er virkelig god, så til alle piger fra ca. 12 år.