Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
45 kr.
Adresse
Underværket
Stemannsgade 9C
8900 Randers C
Arrangører
Målgruppe
Voksne
Andet

Green City Life - Randers:DOX - Underværket

22.03.23
Hvordan skal fremtidens grønne byer se ud? Få nogle af svarene på en verdensomrejse til klodens storbyer i en film, der med optimisme og smittende energi ser på løsninger i stedet for problemer.

I takt med at verdensbefolkningen bliver ved med at vokse, temperaturerne bliver ved med at stige, og økosystemer er truede, opdager et ungt fransk par vigtigheden af at gentænke den måde vi bygger og bor i byer. De er hverken økologer eller forskere, men beskriver sig selv som to bekymrede storbyelskere. Med den bekymring som motor begynder de at rejse verden rundt for at besøge byer og tale med urbane landmænd, plantearkitekter, guerillagartnere og andre inspirerende mennesker for at få hjælp til, hvordan morgendagens ideelle, grønne by skal designes. Fortalt i en højde, hvor alle kan følge med, fokuserer ’Green City Life’ på løsninger fremfor problemer og som den gror langsomt fremad og opad udvikler den sig til en lille bombe af håb og energi.

Hvordan bygger man morgendagens by? Det har vi her i byen et rigtig godt bud på.

Direktør for Udvikling, Miljø og Teknik Jens Heslop introducerer filmen Green City Life og kobler temaet til det største byudviklingsprojekt i Randers’ historie – Flodbyen Randers.

OBS: Vises i Underværket

 

Titel: Green City Life

Tid: 85 min.

Instruktør: Manon Turina & François Marques

Sprog: Fransk

Undertekster: Dansk

Undertekster: måske danske undertekster