Take-away læseposer

Mangler du læsestof? Du kan bestille en læsepose i formularen herunder. Læseposerne er et helt ekstraordinært tilbud, som vi kun tilbyder i lukkeperioden. Vi har desværre ikke mulighed for at håndtere almindelige reservationer eller specifikke bogønsker. Du kan i stedet ønske dig en pose med bøger indenfor en bestemt genre eller et særligt emne, og du må meget gerne fortælle os dine børns alder og køn, hvis du bestiller til dem. Der er mulighed for at bestille én pose pr. borger ad gangen. Der er kun mulighed for at bestille bøger. Du kan altså ikke bestille andre materialetyper. Læseposen er en lykkepose, og derfor kan vi ikke garantere, at du får bestemte værker med. Til gengæld har du i bestillingsformularen mulighed for at pege på bestemte emner eller genrer, så vi kan tage hensyn til det.

Hvad sker der, når du har udfyldt formularen?
Når vi har posen klar, får du en mail om, at du kan hente dine bøger hos Vinspecialisten, Dytmærsken 3, 8900 Randers C. Butikken holder åbent mandag – torsdag kl. 09.30 – 17.30, fredag kl. 09.30 – 18.00 og lørdag kl. 09.30 – 14.00. Afhængigt af efterspørgslen kan der forekomme ventetid. Vores personale må kun opholde sig på biblioteket få timer dagligt, men de gør hvad de kan for at ekspedere din bestilling.

Af pladsmæssige hensyn skal posen være afhentet inden for fem hverdage efter du har modtaget besked om, at posen er klar til afhentning. Ellers slettes din bestilling. Vi har ikke mulighed for at forlænge afhentningsfristen.

Bøgerne er udlånt til dig, når du henter dem, og der er en låneperiode på seks uger. Bøgerne skal afleveres på biblioteket. Hvis biblioteket fortsat er lukket til den tid, forlænges udlånsperioden automatisk.

Bøgerne er pakket i plasticposer og bibliotekspersonalet, der har håndteret bøgerne, har vasket og sprittet hænderne inden pakningen. Derudover overholder personalet naturligvis alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Du skal være borger i Randers Kommune og oprettet som låner på Randers Bibliotek
Muligheden for at bestille en læsepose gælder kun for borgere i Randers Kommune. Du skal endvidere være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke er det i forvejen, kan du oprette dig med Nem-ID her

Vi har brug for dit samtykke for at håndtere din bestilling
Når du afgiver din bestilling, giver du samtidig Randers Bibliotek samtykke til at håndtere dine personoplysninger, for at vi kan låne bøgerne på dine vegne. Vi bruger naturligvis ikke din oplysninger til andet og henviser desuden til vores persondatapolitik.

Vi passer på hinanden
Randers Kommune har godkendt, at personale fra Randers Bibliotek må pakke poser med bøger, mens biblioteket er lukket. Bøgerne pakkes i bibliotekets bionedbrydelige sukkerrørsposer. Vi har både vasket og sprittet hænderne grundigt, og vi overholder naturligvis alle sundhedsmyndighedernes anvisninger, når vi pakker læseposerne. Vinspecialisten sørger for ikke at lukke for mange ind ad gangen. Vi opfordrer til, at man undgår at stimle sammen udenfor, holder afstand og kigger ind af ruden, før man går ind og henter sin pose - og væbner sig lidt med tålmodighed. Vi er sammen om at få det her til at lykkes.
Af hensyn til smittefaren er der minimum en ekspeditionstid på 48 timer, men der kan godt gå længere tid før du kan afhente bøgerne, da vi modtager rigtigt mange bestillinger.

God læselyst!

På grund af påsken kan poser bestilt i perioden 1. - 13. april tidligst leveres i slutningen af uge 16.

Vi kan maksimalt tage imod 40 bestillinger om dagen, så hvis formularen er lukket og ikke synlig nedenfor, må du vente til i morgen. Ligeledes kan der maksimalt bestilles én bogpose per uge per låner.

Indtast gerne både alder og køn, så kan vi bedre ramme rigtigt