Klangkammeret

Velkommen til en podcast, som du ikke engang behøver at gå op i klassisk musik for at synes om!

"Klangkammeret" er en podcast med et afslappet og nysgerrigt forhold til klassisk musik. Bag mikrofonen sidder Mik Stegger, der er Randers Biblioteks musikformidler.

Podcasten tager afsæt i det der sker i Klub Klassisk - bibliotekets lytteklub for klassisk musik, opera og beslægtede genrer. Takket være bagmandens lidt frit associerende hjerne, kommer lytteren dog lejlighedsvis også med på opdagelse indenfor andre dele af verdenen for musik og andre kunstarter undervejs.

Der både kan og vil forekomme anekdotisk stof, gæsteoptrædener og indslag fra uventede lokationer, og med lidt held kommer det hele til at gå op. Enten i limningen, i en højere enhed eller et sted midt imellem. God lyttelyst!

/Mik

P.S.: For nogle af afsnittene tilføjer jeg ret udførlige noter om den brugte musik, links med yderligere info etc. Disse "show notes" finder man inde på Klangkammerets side på transistor.fm. Når du kommer derind, skal du klikke på overskriften for den episode, du gerne vil vide mere om.

P.P.S.: Mit udgangspunkt er som nævnt, at jeg har et afslappet forhold til klassisk musik. Dog har jeg en kæphest, nemlig musikkens lydkvalitet! Gør dig selv den tjeneste at lytte i hovedtelefoner eller via højttalere, der lader musikken komme til sin ret. Snart sagt alt er bedre end bittesmå indbyggede telefonhøjttalere...