Barselscafe

Af sa2
21.01.19
Vitaminer til barselshjernen.

Den første onsdag i måneden kan du mødes med andre forældre på barsel i Randers Børnebibliotek. Vi slår madrasserne ud og finder legetøjet frem, så de små kan boltre sig, mens forældrene får lidt vitaminer til hovedet.

Til hver café vil biblioteket fortælle om nogle af vores tilbud i ca. 15 minutter. Det kan være om billedbøger, rim og remser, musik, vores digitale tidsskrifter eller forslag til gode bøger til forældrene. Der står hvilket tema, vi kommer ind på under de enkelte datoer for barselscafeen.

Hvis I er på barsel, uanset om du er mor eller fra til barnet, er barselscafe på biblioteket et uformelt tilbud til forældre. I kan vende glæder og bekymringer med hinanden i en times tid. Der er ingen tilmelding du møder bare op, hvis dagsformen .......

Du skal selv medbringe, det du vil drikke og spise, og vi henviser til børnebibliotekets blå bord, når I skal nyde den medbragte mad. Det er også muligt at benytte bibliotekets Kaffebar. Der er mulighed for at købe mad i Kulturhus Caféen på 1. sal.

Biblioteket har en mikroovn, så du kan varme mad til din baby, og vi har pusleplads på et af vores toiletter.

I første omgang er der barselscafe 6. februar, 6. marts, 3. april og 1. maj.

Materialer