Om dette arrangement

Tid
16:30 - 17:15
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Musik

Rundt i den nye udgave af højskolesangbogen

25.05.22
Kom og lær nogle af de nye sange i Højskolesangbogen. Vi skal både synge sangene og høre om deres forfattere og tilblivelse.

I november 2020 udkom den 19. udgave af Højskolesangbogen med i alt 601 sange. 151 af dem er nye. Biblioteksmusikant Peter Elmelund vil sammen med sangglade kolleger præsentere nye sange fra Højskolesangbogen, når Randers Bibliotek hen over fem onsdage byder på fællessang med primært fokus på de nye sange.
Hver gang synger vi et par kendte sange, og deltagerne kommer til at lære ca. seks nye sange pr. gang. Formidlerne fra Randers Bibliotek fortæller om forfatterne bag teksterne, og Peter spiller til, så vi alle får de nye melodier ind under huden.
Denne onsdag har Henrik Gadegaard og Inger Nygaard Kaad valgt gode sange, og det er nu tid til blandt andet Albertes "Lyse nætter" og Halfdan Rasmussens fine "Aftenbøn", som Bent Fabricius-Bjerre har skrevet en ny melodi til.
Vi mødes i Pyramiden den sidste onsdag i måneden fra kl. 16.30-17.15 fra januar til og med maj. Der er fri entre og ingen tilmelding.