Schönbergs Gurrelieder er september måneds værk i Klub Klassisk
Schönbergs Gurrelieder er september måneds værk i Klub Klassisk

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Musik

Klub Klassisk - Schönbergs "Gurrelieder"

26.09.22
Randers Biblioteks lytteklub tager dig med ind i den klassisk musiks mangesidede verden.

Så blændes der igen op for Klub Klassisk, Randers Biblioteks lytteklub for klassisk musik - denne gang med et vist dansk islæt. Den store komponist Arnold Schönberg kom ganske vist fra Wien, men det var vores hjemlige forfatter J.P. Jacobsens "Gurresange", der satte komponisten i gang med et af musikhistoriens helt store værker.

Schönbergs "Gurrelieder" fra 1913 var nemlig med til at vise vejen for den klassiske musiks videre udvikling i en moderne tid. Randers Biblioteks musikformidler Mik Stegger fortæller hvordan og guider til værket så man kan være med uden at have det store forhåndskendskab til klassisk musik.

Som altid er der kaffe på kanden ved Klub Klassisk. Det er gratis at være med, men tilmelding er nødvendig via knappen her på siden.

Bemærk: Kulturhuset er under ombygning i efterårssæsonen 2022, og arrangementer i dagtimerne kan blive flyttet til andre lokaler med kort varsel pga. støjgener. Vi regner med at afholde denne lytteklub i Kulturhusets Sal, men hold dig opdateret her på siden.