Monica Lylloff
Monica Lylloff

Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
Voksne
Tickets
Tilmelding ikke nødvendig
Foredrag

Ny dato: Seje Mor - et foredrag om livet med tre børn med særlige behov

Onsdag 9. september 2020
Mød Monica Lylloff, der er forfatter til bogen "Seje Mor" og som har startet facebook-gruppen #enmillionstemmer - Bak op om pårørende til handicap og psykisk sårbarhed.

Der har været udsolgt til arrangementet, men da vi har flyttet det ind i biblioteket og der er meget god plads kan vi åbne for billetter igen.

Seje Mor

I løbet af et år har facebookgruppen fået over 20.000 følgere, og Monica Lylloff er blevet et talerør, man lytter til i den politiske verden.

Da Monicas tvillinger blev født 11 uger for tidligt, slog livet en kolbøtte for hende og hendes mand. Det blev starten på et liv som forældre til tre børn med hver sin diagnose. 

Mød den seje mor, jurist og forfatter. Hun fortæller i sit foredrag om en hverdag med diagnoser (autisme, adhd, angst, skolevægring, cerebral parese m.v.), hjælpemidler, specialskoler o.a. Oven i alt dette fortæller Monica Lylloff også om møder med et system, som ikke forstår, hvad det drejer sig om. Et system, som næsten alle familier i stedet bliver tvunget til at kæmpe med; langt ud over hvad der er rimeligt.
Derfor er der også hårdt brug for landspolitiske beslutninger, der kan forbedre vilkårene for landets seje familier.


Det foregår på pyramiden på Hovedbiblioteket i Stemannsgade 2. Vi stiller op med god afstand imellem stolene så vi følger retningslinjerne vedr. corona.

Arrangementet er gratis. 

Det er et åbent arrangement, og det er ikke en forudsætning for deltagelse, at man er medlem af Lev eller en anden DH-organisation.


 

Det er Randersafdelingerne af Danske Handicaporganisationer og Lev, der står for arrangementet.

Formand for DH Randers:Asger Laustsen. Tlf: 4089 5662 Mail: il.as.laustsen@outlook.com
Formand for Lev Randers: Vitus Jordan. Tlf:  2448 4180 Mail: vitusjordan@gmail.com