Anja Friis
Anja Friis

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Foredrag

Med angsten som kærlig livsledsager - Sindets dag.

10.10.23
Anja havde angst og lavt selvværd, og det kulminerer i en depression som 28-årig og et startskud for en udviklingsrejse fyldt med opdagelser, erkendelser og heling.

Anja fortæller, hvordan hun igennem sin personlige udvikling har sluppet angsten og følelsen af at være forkert.

Angsten var en kærlig livsledsager, der gjorde hende opmærksom på, når hun undertrykte sine følelser og behov, i forsøget på at passe ind.

Angsten skulle ikke længere håndteres og mestres, men i stedet lyttes kærligt til.

Hun har skrevet bogen ”Når sindet slår knuder”, hvor hun tager læseren med på sin rejse – helt ind i terapirummet.

Anja vil tage deltagerne med ind i terapirummet og vise, hvordan angsten også gemmer på følelser og behov. Ved at mærke, rumme og acceptere følelserne, kan man finde ind i essensen til en dyb tilstand af ro og kærlighed. 

Hun vil krydre med sin faglighed som psykoterapeut, og hun illustrere sine pointer med visuelle hjælpemidler.

Foredraget foregår i Kulturhusets sal. 

Afholdes i samarbejde med foreningen SIND Randers på Sindets dag. Inden foredraget kan du høre livshistorier fra rockeren, der blev præst, og folketingsmedlemmet med ADHD på Sindets Dag i Kulturhusets sal. Der også flere samarbejdspartnere med oplysningsstande. Du kan se hele programmet her 

Har du spørgsmål til foredraget kan du kontakte Lena Koldsø.


 

Kloden rundet markeres d. 10. oktober hvert år som Sindets dag. En dag, der siden 1992 er blevet markeret og dedikeret til at sætte fokus på, skabe opmærksomhed om samt udbrede kendskabet til psykisk sårbarhed og mental sundhed. FN's sundhedsorganisation WHO står bag mærkedagen.

Materialer