Lotte Heise fortæller om opera på Randers Bibliotek i april.
Lotte Heise fortæller om opera på Randers Bibliotek i april.

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
90 kr.
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Køb billet(ter)
Foredrag

Lotte Heise - operaens vilde verden

30.09.21
Usnobbet, ligefremt og passioneret om toner og personer fra den store musikdramatiske genre

Er Opera kun for de grånende nydelige damer med pagehår og deres velholdte ægtemænd?

Nej, naturligvis ikke, mener Lotte Heise, der både er født til og opdraget med opera, på en fuldstændig afslappet og umiddelbar måde.

Lotte Heise, har med sit program BRAVO hver lørdag aften på DRP2 formået at tiltrække en masse mennesker, der aldrig før har hørt hverken opera eller klassisk musik.

Med sin usnobbede, ligefremme og passionerede fortællestil fanger hun lytterne!

Hendes dybe karakteristiske stemme skaber stemningen, så man kan næsten kan se den lidende Violetta i La Traviata, der udånder af tuberkulose i sin elskede Alfredos arme,

Det umuligt ikke at få Gåsehud, når Lotte Heise fortæller om operaen Rigoletto, hvor lejemorderen Sparafucile har stukket en kniv dybt i Gildas bryst, så den ulykkelige far, der finder sin elskede døende datter i sækken, magtesløs må se til når hun dør.

Hop med ned i den store operagryde med Lotte Heise, når hun tager sin trylleske og rører rundt så tårerne pisker ned ad kinderne på dig, fordi det er sååå sørgeligt, når Mimi hoster sig i døden, eller når Floria Tosca kaster sig ud fra Engelsborg for ikke ryge i kløerne for Scarpias sammensvorne mænd.
”Når man skal i operaen er det bedst at lade både logik og skepsis blive i garderoben,”siger Lotte Heise.
Hør Lotte Heises smukke, medrivende foredrag om Operaens Vilde Verden og bliv også klogere på hvad det er der gør at unge som gamle, folk fra Storkøbenhavn til Skjern, Lemvig og Lyngby lytter med lørdag aften!