Kim Larsen (1945-2018)
Kim Larsen (1945-2018)

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
95 kr.
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Foredrag

Larsen M/K - en talk om Kim Larsen

21.09.22
Kim Larsens ord og melodier hjælper os stadig med at forstå stort og småt i livet, selv om han ikke er blandt os mere. Gå ikke glip af denne aften, hvor journalist Erik Jensen og musiker Line Münster-Swendsen kaster blik på hans sange fra vinkler, du måske ikke lige havde tænkt på.

Oplev en talk om Kim Larsens musik og tekster på en måde du ikke har fået dem serveret før. Set, hørt og fortolket fra kvindeligt og mandligt synspunkt. Erik Jensen og Line Münster-Swendsen har med passion dyrket Kim Larsen og hans sange gennem hele deres liv og er klar til at dele deres kærlige og professionelle blik på musikken og manden bag.

Hvordan er det som kvinde at synge Kim Larsens sange og tekster? Hvordan så Kim Larsen egentlig på kvinder… og mænd i sine sange? Hvor ville Larsen stå i vore dages intense kønskamp? Hvordan var det at møde Kim Larsen og følge hans karriere professionelt? Var Kim Larsen virkelig kun god, mens han var med i Gasolin’? Hvilke af de 500 sange – eller cirka deromkring – han nåede at indspille, skal vi huske og hvorfor?

Alt det og meget mere, leverer Line Münster-Swendsen og Erik Jensen svar på i dialog mellem hende og ham på en underholdende og musikalsk aften i Kulturhusets Sal med Kim Larsen og sangene som omdrejningspunkt.

Materialer