Johanne Kohlmetz
Johanne Kohlmetz

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
75 kr.
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Foredrag

Johanne Kohlmetz - upcycling, DIY og syning

26.10.22
Hør influencer og forfatter Johanne Kohlmetz fortælle om sin kreative levevej

Johanne er influencer og forfatter og lever af at dele DIYs og kreative ideer på Instagram med mere end 80.000 følgere. Hun fortæller om, hvordan hun har gjort upcycling, syning og gør-det-selv til sin levevej og giver tips til, hvordan du selv kommer igang med at sy dit eget tøj. 


I 2021 udgav Johanne bestselleren “lær at sy”, som handler om at sy tøj fra bunden af ved brug af sengetøj, dækkeservietter og andre genbrugstekstiler. 


I efteråret 2022 udkommer opfølgeren “sy sy sy” med meget mere upcycling.
 

Foredraget foregår i Kulturhusets sal. 

Arrangeret i samarbejde med FOF.

 

Kontakt vedr. arrangementet: Lone Fogh.

 

Johannes næste bog:

Sysysy – det er bæredygtigt, der er billigt. Og så er det dejligt at glemme tid og sted, mens symaskinen snurrer og de skønneste ting opstår mellem hænderne på en.
I opfølgeren til bestselleren LÆR AT SY præsenterer Johanne Kohlmetz os for en række skønne syprojekter: En slå om-jakke syet af et patchworktæppe, som får dig med på en af efterårets allerstørste trends, en tunika, en sløjfeskjorte og en vidunderlig off shoulder-kjole. Her er en fin rummelig weekendtaske med lommer og en super sej håndklædehåndtaske – som ingen vil gætte er syet af et brugt badehåndklæde.
 
Alle opskrifter er enkle, der er forklaringer på alt, samt tegninger, som viser, hvordan du gør.
 
Johanne Kohlmetz er influent og deler kreative projekter med over 80.000 følgere. Hun bor i et lille hus i Svendborg med sin kæreste, hunden Knudsen og bunker af stof.  

 

Materialer