Rockbandet
Rockbandet

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:45
Pris
Gratis
Adresse
Jens Otto Krags Plads
8900 Randers
Arrangører
Målgruppe
Børn
Børn

Små synger sammen 2023

14.09.23
Tusindvis af børn synger på Jens Otto Krags Plads torsdag d. 14. september kl. 10

Igen i år er Randers’ herlige unger særdeles synlige på landkortet denne årlige sangdag.

Der var Små Synger Sammen første gang 2008, hvor omkring 50.000 børn sang med rundt i hele landet. Tidligere var en tusindtallig børneskare samlet på Østervold. I år foregår det på Jens Otto Krags Plads – lige bag Kulturhuset.

Rundt omkring i kommunens børnehaver er sangene til årets tema - som er "ting på hjul" - blevet øvet flittigt, så der bliver tryk på.

Til at styre alle løjerne har vi Britta Nedergaard Hansen – et kendt ansigt fra Enghøj Kirke og –børneklub.
Lene Johnsen, der også klarer tangenterne, er forsanger. Lene har selv spillet klaver og sunget - både alene og i kor - siden hun var lille, og nu underviser hun i sang og klaver og er dirigent for FIRE kor..

Lene og Britta bakkes op af Randers-musikerne Peter Elmelund, el-guitar, Niels-Ole Husum, bas, og Thomas Ingemann, trommer.

Alle – både børn, forældre, bedsteforældre og andre interesserede – er meget velkomne til at møde op og synge med, når børnesangene lyder ud over hele Randers.

Arrangementet er et samarbejde mellem dagtilbuddene i Randers v. pædagog Niels Bech-Larsen, Randers Eventsekretariat, Ran-Mix og Randers Børnebibliotek.

For de 0-6 årige