Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Andet

Online læsefællesskab med tegneserietegner Johan Krarup

14.12.22
Grib chancen for at møde tegneserietegner Johan Krarup ansigt til ansigt… eller skærm til skærm, når Johan logger på til et intimt forfattermøde for dig og andre, der er vilde med grahpic novels.

Hvad skal vi læse?

Johan Krarup, der er forfatter til bl.a. ”Styrelsen” og ”Det må du selv om”, vil fortælle om sine bøger og inspirationskilder, karrieren som tegneserietegner og afslutningsvist komme med anbefalinger til andre gode graphic novels og tegneserier. Og så får du mulighed for at dele dine egne favoritter med andre ligesindede.

 

Der vil være et særligt fokus på den grafiske roman Styrelsen, og vi anbefaler derfor, at du læser bogen inden mødet. Du kan skaffe bogen her på Randers bibliotek.

 

Hvor, hvornår og hvordan?

Vi mødes online d. 14. december 2022 kl. 19.00.
Anders Østergaard Andersen fra Vejle Bibliotekerne faciliterer mødet med Johan Krarup. Du tilmelder dig ved at skrive en mail til Anders på andea@vejlebib.dk. Tilmeldte modtager et link til onlinemødet op til mødets afholdelse.

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Anders.

 

Nationale læsekredse tæt på dig

Denne digitale læsekreds er et nyt tiltag, hvor bibliotekerne prøver at samle læse-entusiaster på tværs af Danmark. I 5 forskellige læsekredse inviterer vi indenfor i et virtuelt rum, hvor vi på trods af evt. afstand, går helt tæt på litteraturen og vores fælles eller forskellige oplevelser af den.

 

Selv om læsekredsen er online og national, kan du selvfølgelig låne bøgerne på dit lokale bibliotek, lige som dit lokale bibliotek efterfølgende gerne guider dig videre til mere i samme genre.

 

Materialer