Julevandring, Hemmeligheden om Randers
Julevandring, Hemmeligheden om Randers

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Sankt Mortens Kirke
Målgruppe
Voksne
Andet

Juletur "Hemmeligheden om Randers"

29.12.22
Trænger du til motion og en anderledes oplevelse i juleferien? Så Medbring mobiltelefon og høretelefoner og mød op ved Skt. Mortens Kirke. Her vil en ansat Fra Randers Bibliotek sende dig godt af sted på "Hemmeligheden om Randers"

"Hemmeligheden om Randers " er en usynlig teaterforestilling - en magisk vandring på 4,2 kilometer rundt i Randers. Man kan gå den døgnet rundt ganske gratis, men vi har erfaret, at flere borgere gerne vil sendes godt afsted på turen med hjælp til at downloade appen og få afklaret eventuelle spørgsmål. Torsdag 29/12 i tidsrummet 11.00-12.00 står Inger Nygaard Kaad klar til at hjælpe dig med at komme godt afsted. Det samme gør Lene Graugaard Jensen fredag 30/12 kl. 10.00-11.00. De to går ikke med dig på turen, men står i en time og sender folk afsted, så du dumper bare ind i løbet af det tidsrum. Mødestedet er hovedindgangen ved Sankt Mortens Kirke.

Fakta om "Hemmeligheden om Randers":

I ”Hemmeligheden om Randers” møder du magikeren Isra, der tager dig med på vandring, hvor du på vejen møder tre store forfattere fra Randers: Karin Michaëlis, Henrik Pontoppidan og Steen Steensen Blicher. Isra og forfatterne vil vise publikum, hvordan magien kan hjælpe os til at frisætte vores egen skaberkraft og kreativitet, der flyder som floden under Randers. Turen varer 1 time og 40 minutter. Du kan læse mere https://hemmelighedenomranders.dk/

For ikke at stå forgæves og vente, vil vi bede om tilmelding.